Amanda Samuelsson

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Namnstatistik är alltid intressant och de populäraste flicknamnen är inget undantag. Men vliket är källan – SCB eller svenskanamn.se? Man kan inte ha två källor på samma information (jag förmodar att Svenskanamns källa är SCB, då räcker det att skriva SCB.)
    Gula staplar på gula blommar – inte optimalt. Någon ram på staplarna har gjort diagrammet tydligare. Eller annan färg. Lite tomt till höger om staplarna. De kunde dragits ut mer när du inte har någon text där.
    Bakgrundsbilden (raps?) förstår jag inte riktigt – vad har det med namnen att göra. kanske en bild på känd Alice (Babs? Bah Kunke? Cooper?) hade fungerat bättre (kanske som en av anledningarna till att namnet blivit så vanligt?).
    Annars är det gott grafiskt hantverk – konsekvens, avstånd och linjering stämmer väl.
    //Erik

Kommentera